Wonen503

Wonen

Stichting Nedereind biedt enkele woonplekken aan in Nieuwegein en Utrecht voor mensen (vanaf 16 jaar) met een licht verstandelijke beperking en/of psychische stoornis/gedragsproblemen. Het kan gaan om een tijdelijke of langdurige woonplek. Het wonen bij Stichting Nedereind kenmerkt zich door een veilige en stabiele omgeving met een vaste structuur, continuïteit en regels.

 

 

Lees meer

werken503

Werken

Naast het bieden van een woonplek richt Stichting Nedereind zich ook op het vinden en behouden van werk. Wanneer klanten die bij Nedereind wonen (of ambulante begeleiding ontvangen) geen of onvoldoende werk/ dagbesteding hebben (minder dan 3 dagen per week), participeren zij in de dagbesteding als onderdeel binnen Stichting Nedereind. Hierin kunnen cliënten een keuze maken tussen schoonmaak, groenvoorziening en onderhoud.

 

Lees meer

 

nedereindseweg 402 17 2016

Zorg

Stichting Nedereind is een instelling met een WTZi-toelating en levert zorg op maat aan mensen met een licht-verstandelijke beperking en/of psychische stoornis/gedragsproblemen. De begeleiding van de jong volwassenen wordt verzorgd door een klein en vast team van ervaren medewerkers, dat daarbij wordt ondersteund door het hoofd en een orthopedagoog als zorginhoudelijk adviseur.

 

Lees meer

nedereindseweg 402 3 2016

Sport

Stichting Nedereind vindt dat sport en beweging belangrijk zijn voor jongeren. Hierom doet Stichting Nedereind aan verschillende sport en/of buiten activiteiten, zoals voetballen, tafeltennissen, zwemmen en lopen. Onze stichting heeft haar eigen sport vereniging genaamd NSV, Nedereindse Sportvereniging. Met deze sport vereniging doen wij regelmatig mee aan voetbaltoernooien, en zijn wij lid van de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB). Hiernaast doen wij elk jaar mee met de Nieuwegeinse Avondvierdaagse.

 

Lees meer

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.

Nieuws Update

Jeugdzorgwerkers

 

Er zijn vacatures voor de functie

Jeugdzorgwerkers (m/v)

 

HBO (Social Work/Jeugd/SPH/MWD)

 

voor 32 tot 36 uur per week

 

FWG 40-45 (bruto per maand €1.898,- tot €3.084,-)

 

Stichting Nedereind biedt (intra- en extramurale) ondersteuning aan mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB).

 

De functie

De jeugdzorgwerker draagt zorg voor het begeleiden van jeugdigen (16+) met een licht verstandelijke beperking die in onze locatie te Utrecht wonen. Het doel van de zorgverlening is de jeugdigen te begeleiden naar een zo groot mogelijke redzaamheid in de maatschappij. Hierbij wordt een appèl gedaan op de mogelijkheden van de jeugdigen en hen geleerd om hun (probleem)gedrag te reguleren en om te gaan met hun beperkingen. Geen dag is hetzelfde door de dynamiek van de jeugd. Er wordt in een rooster met wisseldiensten en met een slaapdiensten gewerkt. Gemiddeld genomen is er eens in de drie weken sprake van een dienst in de weekenden.

 

Taken

  • Adviseren en ondersteunen van klanten met een lichtverstandelijke beperking bij het zelfstandig vormgeven aan hun leven;
  • Begeleiden van groepsdynamische processen;
  • Begeleiden van jeugdigen naar school (zorgen dat ze gaan en er aankomen);
  • Helpen bij het zoeken naar een passende baan voor de schoolverlaters.

Kennis

  • Relevante opleiding op HBO niveau (Social Work/Jeugd/SPH/MWD);
  • Kennis van en ervaring met mensen met een lichtverstandelijke beperking;
  • Kennis van gesprekstechnieken;
  • Beschikken over inzicht in groepsprocessen.

Profiel

Je bent enthousisiast en je zoekt een uitdaging.

Bij voorkeur heb je een SKJ-inschrijving.

Het hebben van een autorijbewijs is een pré.

 

Informatie

Geïnteresseerden in deze functie kunnen contact opnemen met dhr. H. Eleveld;

e-mail: h.eleveld@stichtingnedereind.nl tel.: 030-6056923 / b.g.g. tel.: 06-44504503.

 

Solliciteren

Je kunt je motivatiebrief en je CV tot en met 1 december 2018 uitsluitend per e-mail richten aan het hierboven vermeld e-mailadres.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Voetbaltoernooi G-Challenge 8 september 2018

Op 8 september 2018 was het 10de G-Challenge toernooi in Utrecht, aan de Koningsweg. Een team van bewoners deed weer mee.

Zie voor meer informatie de site van het toernooi.