Vacature weekend(slaap)diensten

Er is een vacature voor de functie
speciaal voor studenten pedagogische wetenschappen

Weekend(slaap)dienst bij Nedereind (m/v)
voor 10 tot 30 uur per week
FWG 30 (bruto per maand €1.765,- tot €2.633,- excl. toeslagen)
Stichting Nedereind biedt (intra- en extramurale) ondersteuning aan mensen met een licht verstandelijke beperking.
De functie
De slaapdienst draagt zorg voor de rust en veiligheid in en rond de locaties van de jongvolwassenen met een licht
verstandelijke beperking die in Utrecht en Nieuwegein wonen.
Profiel
Je zoekt een uitdaging, enthousiast, flexibel, staat stevig in je schoenen, gebruikt humor en wil graag de handen uit de
mouwen steken.
Geïnteresseerden in deze functie kunnen contact opnemen met dhr. H. Eleveld;
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel.: 030-6056923. Kijk ook op https://www.stichtingnedereind.nl.
Solliciteren
Je kunt je motivatiebrief en je CV tot en met 6 februari 2021 per e-mail richten aan het hierboven vermeld e-mailadres.