Vacature orthopedagoog

Er is een vacature voor de functie Orthopedagoog
voor 8 tot 16 uur per week
FWG 60-65 (bruto per maand €3.289,- tot €5.648,-)

Stichting Nedereind is een instelling met een WTZi-toelating die jeugdhulp biedt, (intra- en extramurale) ondersteuning levert aan mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en/of psychische problematiek en zorg verleent binnen de WMO.

De functie
De orthopedagoog adviseert medewerkers en ouders/familie vanuit een gedragsdeskundige invalshoek en adviseert de directie van de instelling ten aanzien van het zorgbeleid. De orthopedagoog is inhoudelijk eindverantwoordelijk voor de cliënten van Stichting Nedereind.
Het betreft een aanstelling voor 6 maanden. Bij goed functioneren is een vast dienstverband niet uitgesloten.

Taken
⦁ Diagnosticeren en adviseren
⦁ Ondersteunen en adviseren van (senior) begeleiders of ouders/familie
⦁ Beleidsontwikkelingen en kwaliteit
⦁ Overige werkzaamheden

Kennis
⦁ De universitaire opleiding orthopedagogiek
⦁ Specifieke kennis met betrekking tot het interpreteren van diagnostisch onderzoek.
⦁ Kennis van de beleidszaken en kwaliteit (HKZ-certificering)
⦁ Kennis van de sociale kaart.

Profiel
Je bent flexibel, hebt ervaring met veranderingsprocessen en bent vaardig in het voeren van gesprekken. Tot slot wordt een klantgerichte instelling van je verwacht en kun je goed samenwerken in een multidisciplinair team.

Informatie
Geïnteresseerden in deze functie kunnen contact opnemen met mevrouw M. Eleveld, hoofd Stichting Nedereind (e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; 06-15447001).

Solliciteren
Je kunt je motivatiebrief en je CV tot en met 18 juli 2020 per e-mail richten aan het hierboven vermeld e-mailadres. Een CV zonder motivatiebrief kunnen we helaas niet in behandeling nemen.