Vacature orthopedagoog / GZ-psycholoog

Er is een vacature voor de functie Orthopedagoog / GZ-psycholoog
voor 24 tot 32 uur per week
FWG 65 (bruto per maand €3.624,- tot €5.476,-)

Stichting Nedereind is een instelling met een WTZi-toelating die jeugdhulp biedt, (intra- en extramurale) ondersteuning levert aan mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en/of psychische problematiek (GGZ) en zorg verleent binnen de WMO.

De functie
De orthopedagoog / GZ-psycholoog adviseert medewerkers en ouders/verzorgers vanuit een gedragsdeskundige invalshoek en adviseert de directie van de instelling ten aanzien van het zorgbeleid. De functionaris is inhoudelijk eindverantwoordelijk voor de cliënten van Stichting Nedereind.

Taken
⦁ Diagnosticeren en adviseren;
⦁ Ondersteunen en adviseren van (senior) begeleiders of ouders/verzorgers;
⦁ Beleidsontwikkelingen en kwaliteit;
⦁ Overige werkzaamheden.

Kennis
⦁ De universitaire opleiding orthopedagogiek, of GZ-psycholoog;
⦁ Specifieke kennis met betrekking tot het interpreteren van diagnostisch onderzoek;
⦁ Kennis van de beleidszaken en kwaliteit (HKZ-certificering);
⦁ Kennis van de sociale kaart.

⦁ Je bent flexibel;
⦁ Je hebt ervaring met veranderingsprocessen;
⦁ Je bent vaardig in het voeren van gesprekken;
⦁ Je hebt een klantgerichte instelling;
⦁ Je kunt goed samenwerken in een multidisciplinair team;
⦁ 5 jaar werkervaring met de doelgroep is een pré.

Informatie
Geïnteresseerden in deze functie kunnen contact opnemen met de heer dr. H. Eleveld, directeur Stichting Nedereind (e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; tel. 030-6056923).

Solliciteren
Je kunt je motivatiebrief en je CV tot en met 31 oktober 2020 per e-mail richten aan het hierboven vermeld e-mailadres. Een CV zonder motivatiebrief kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.