Managementassistent

logo nedereind 8 copy3Er is een vacature voor:

MANAGEMENTASSISTENT (V/M)

voor gemiddeld 20-24 uur per week

FWG 20 (bruto per maand €1.616,- tot €2.287,-)

Stichting Nedereind biedt (intra- en extramurale) ondersteuning aan mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en jeugd.

De functie

De management assistent verleent ondersteunende taken aan het managementteam en bij de dagbesteding. Tevens ben je verantwoordelijk voor de interieurverzorging, de telefonische bereikbaarheid van de organisatie en dat de interne processen goed gevolgd kunnen worden.

Het profiel

Wij zoeken iemand met een afgeronde MBO-opleiding; ervaring met de doelgroep is een pré. Je bent enthousiast, flexibel, hebt ervaring met veranderingsprocessen en en bent vaardig in het voeren van gesprekken en het schrijven van brieven. Tot slot wordt een klantgerichte instelling van je verwacht en kun je goed samenwerken in een multidisciplinair team.

Ons aanbod

Het salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal EUR 2.287,00 bruto per maand (FWG 20, CAO gehandicaptenzorg) op basis van een volledig dienstverband (36-urige werkweek), exclusief 8% vakantietoelage. Het betreft een aanstelling voor 12 maanden. Bij goed functioneren ligt een vast dienstverband in de lijn der verwachting.

Geïnteresseerden in deze functie kunnen contact opnemen met dhr. H. Eleveld;

e-mail: h.eleveld@stichtingnedereind.nl tel.: 030-6056923.

Solliciteren

Je kunt je motivatiebrief en uw CV tot 21 september 2019 per e-mail richten aan het hierboven vermeld e-mailadres.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.