Jeugdzorgwerkers

Jeugdzorgwerkers (m/v)

HBO (Social Work/Jeugd/SPH/MWD)

voor 24 tot 36 uur per week

FWG 40-45 (bruto per maand €1.898,- tot €3.084,-)

Stichting Nedereind biedt (intra- en extramurale) ondersteuning aan mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB).

De functie

De jeugdzorgwerker draagt zorg voor het begeleiden van jeugdigen (16+) met een licht verstandelijke beperking die in onze locatie te Utrecht wonen. Het doel van de zorgverlening is de jeugdigen te begeleiden naar een zo groot mogelijke redzaamheid in de maatschappij. Hierbij wordt een appèl gedaan op de mogelijkheden van de jeugdigen en hen geleerd om hun (probleem)gedrag te reguleren en om te gaan met hun beperkingen. Geen dag is hetzelfde door de dynamiek van de jeugd. Er wordt in een rooster met wisseldiensten en met een slaapdiensten gewerkt. Gemiddeld genomen is er eens in de drie weken sprake van een dienst in de weekenden.

Taken

• Adviseren en ondersteunen van klanten met een lichtverstandelijke beperking bij het zelfstandig vormgeven aan hun leven;
  • Begeleiden van groepsdynamische processen;
  • Begeleiden van jeugdigen naar school (zorgen dat ze gaan en er aankomen);
  • Helpen bij het zoeken naar een passende baan voor de schoolverlaters.

Kennis

• Relevante opleiding op HBO niveau (Social Work/Jeugd/SPH/MWD);
  • Kennis van en ervaring met mensen met een lichtverstandelijke beperking;
  • Kennis van gesprekstechnieken;
  • Beschikken over inzicht in groepsprocessen.

Je bent enthousiast en je zoekt een uitdaging.

Bij voorkeur heb je een SKJ-inschrijving.

Het hebben van een autorijbewijs is een pré.

Wat krijg je

Als je bij ons komt werken, dan krijg je behalve een salaris met onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld- en eindejaarsuitkering:

• een tablet van de zaak;
  • een auto van de zaak, wanneer de dienst erom vraagt.

Geïnteresseerden in deze functie kunnen contact opnemen met dhr. H. Eleveld;

e-mail: h.eleveld@stichtingnedereind.nl tel.: 030-6056923 / b.g.g. tel.: 06-44504503.

Solliciteren

Je kunt je motivatiebrief en je CV tot en met 16 maart 2019 uitsluitend per e-mail richten aan het hierboven vermeld e-mailadres.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.