Dubbel clubkampioenschap 2018

Martijn Alblas en Harry weer clubkampioenen dubbel (tafeltennis) NSV 2018

Op 18 december 2018 hadden we onze tweede clubkampioenschap dubbel van NSV. Er hadden zich 5 dubbels ingeschreven voor het toernooi, vandaar dat er voor gekozen werd om een vijfkamp te spelen op twee tafels. Opnieuw wonnen Martijn Alblas en Harry, die weinig tegenstand ondervonden, door de afwezige De Nassen en Stan. Alle dubbels hielden zich aan de plaatsingslijst, behalve Susanne en Marcel die van Daan en Lara wisten te winnen, toen het om de tweede plaats ging.

Zoals Martijn voorstelde gaan we voor het volgende dubbeltoernooi overwegen om lootjes te trekken wie met wie gaat dubbelen, opdat het eindresultaat niet te eenzijdig is. Daarop leek het Kimberley het een leuk idee om op basis van handicap, ofwel voorgiften door Martijn en Harry, het enkeltoernooi te organiseren. Daar waren de beide mannen niet echt voor.

De complete uitslag staat hieronder:

1. Martijn Alblas en Harry Eleveld
  2. Susanne Kreuger en Marcel van der Zee