Ondertekenen lokaal sport- en beweegakkoord

In samenwerking met sportverenigingen, sportaanbieders en organisaties van verschillende domeinen hebben SportID Nieuwegein en de Gemeente Nieuwegein het lokaal sport- en beweegakkoord geschreven.

Met dit sport- en beweegakkoord willen we bereiken dat iedereen in Nieuwegein, met plezier, kan sporten en bewegen.

Momenteel wordt het lokaal sport- en beweegakkoord symbolisch ondertekend door alle verenigingen en organisaties die achter dit akkoord staan.

Met trots vermelden wij dat Marloes Grootendorst het lokaal sport- en beweegakkoord heeft ondertekend namens de Nedereindse Sportvereniging (NSV - Stichting Nedereind).

Samen maken we het mogelijk.

Stichting_Nedereind_Marloes.jpg