NSV1 is kampioen en gaat naar de hoofdklasse!!

Het team van Martijn Alblas en Harry Eleveld heeft voor het eerst in de geschiedenis van NSV en voor hun persoonlijk de hoofdklasse bereikt. De een na laatste wedstrijd heeft het kampioenschap bepaald, toen werd thuis met 5-0 gewonnen en lieten de concurrenten steken vallen. NSV moest in de laatste wedstrijd tegen een directe concurrent minimaal 2 punten pakken om kampioen te kunnen worden. De uitwedstrijd tegen Huizen 1 werd uiteindelijk gewonnen met 4-1. Martijn won twee wedstrijden, Harry een en het dubbel werd gewonnen. Mede door de sterke dubbels en doordat ze individueel veel wedstrijden gewonnen hebben, is de hoofdklasse gehaald. Volgend seizoen wordt de uitdaging om erin te blijven.

Het team heeft uit 10 wedstrijden 37 punten gehaald. Martijn 16 uit 20, 80%; en Harry 10 uit 20, 50%., dubbel 9 uit 10, 90%.

NSV1 naar de hoofdklasse

SKJ Accreditatie praktijkprogramma Nedereind

In de Jeugdwet is vastgelegd dat jeugdhulpaanbieders en gecertificeerde instellingen verantwoorde hulp moeten verlenen. Jeugdhulp-instellingen zijn verplicht om te werken met geregistreerde professionals. Die registratie gebeurt in het Kwaliteitsregister Jeugd, dat beheerd wordt door een onafhankelijke, door de overheid erkende stichting (SKJ). Stichting Nedereind heeft vakbekwame en SKJ geregistreerde jeugdprofessionals in dienst. Onze jeugdprofessionals hebben een hbo of universitaire opleiding en voor nieuwe medewerkers die bij Stichting Nedereind in dienst komen als jeugdprofessional, is er een praktijkprogramma dat gevolgd wordt. Dit praktijkprogramma is sinds januari 2019 geaccrediteerd door het SKJ.

Wat een vak!

Vanuit het VGN is er een campange gestart om zij- instromers naar de zorg te halen. Zij- instromers zijn mensen met een andere opleiding die de passie hebben gevonden binnnen de zorg. Voor meer informatie zie deze link: Wateenvak.nl. Stichting Nedereind komt ook voor op de website met verhalen van twee begeleiders en twee bewoners. We hebben een verhaal van Daan, hij is een zij-instromer en het verhaal van Marloes, zij heeft de opleiding al gedaan.

3jWurBZy 400x400

Jeugdzorgwerkers

logo nedereind 8 copy3Er zijn vacatures voor de functie

Jeugdzorgwerkers (m/v)

HBO (Social Work/Jeugd/SPH/MWD)

voor 24 tot 36 uur per week

FWG 40-45 (bruto per maand €1.898,- tot €3.084,-)

Stichting Nedereind biedt (intra- en extramurale) ondersteuning aan mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB).

De functie

De jeugdzorgwerker draagt zorg voor het begeleiden van jeugdigen (16+) met een licht verstandelijke beperking die in onze locatie te Utrecht wonen. Het doel van de zorgverlening is de jeugdigen te begeleiden naar een zo groot mogelijke redzaamheid in de maatschappij. Hierbij wordt een appèl gedaan op de mogelijkheden van de jeugdigen en hen geleerd om hun (probleem)gedrag te reguleren en om te gaan met hun beperkingen. Geen dag is hetzelfde door de dynamiek van de jeugd. Er wordt in een rooster met wisseldiensten en met een slaapdiensten gewerkt. Gemiddeld genomen is er eens in de drie weken sprake van een dienst in de weekenden.

Dubbel clubkampioenschap 2018

Martijn Alblas en Harry weer clubkampioenen dubbel (tafeltennis) NSV 2018

Op 18 december 2018 hadden we onze tweede clubkampioenschap dubbel van NSV. Er hadden zich 5 dubbels ingeschreven voor het toernooi, vandaar dat er voor gekozen werd om een vijfkamp te spelen op twee tafels. Opnieuw wonnen Martijn Alblas en Harry, die weinig tegenstand ondervonden, door de afwezige De Nassen en Stan. Alle dubbels hielden zich aan de plaatsingslijst, behalve Susanne en Marcel die van Daan en Lara wisten te winnen, toen het om de tweede plaats ging.

Zoals Martijn voorstelde gaan we voor het volgende dubbeltoernooi overwegen om lootjes te trekken wie met wie gaat dubbelen, opdat het eindresultaat niet te eenzijdig is. Daarop leek het Kimberley het een leuk idee om op basis van handicap, ofwel voorgiften door Martijn en Harry, het enkeltoernooi te organiseren. Daar waren de beide mannen niet echt voor.

De complete uitslag staat hieronder:

1. Martijn Alblas en Harry Eleveld
  2. Susanne Kreuger en Marcel van der Zee
  3. Daan Eleveld en Lara Eleveld
  4. Kimberley Boumans en Regmar Celestin
  5. Wesley Houtzager en Ramonda van Geel

Clubkampioenschap tafeltennis 2018 NSV

Op 11 december 2018 vond het clubkampioenschap tafeltennis plaats. Net als andere jaren werd een voorronde gespeeld waarin de spelers naar rating zijn ingedeeld. De nummers 1 tot en met 4 van de plaatsingslijst zijn dan de groepshoofden, waarna de anderen naar volgorde worden ingevuld. Bij afwezigheid van Jeroen de Nas, een van de kampioenskandidaten, werd Giovanni groepshoofd in zijn poule. De uitslagen van de voorrondes waren volledig volgens de rating (met een spannende pot tussen Marcel en Susanne), waarna de eindrondes volgden.

Lees hier meer

Voetbaltoernooi G-Challenge 8 september 2018

Op 8 september 2018 was het 10de G-Challenge toernooi in Utrecht, aan de Koningsweg. Een team van bewoners deed weer mee.

Zie voor meer informatie de site van het toernooi.

Gchallenge2