Groepsleiders / Ambulant begeleiders

logo nedereind 8 copy3Er zijn vacatures voor de functie

Groepsleider / Ambulant begeleider (m/v)

HBO (Social Work/SPH/MWD)

voor 32 tot 36 uur per week

FWG 40-45 (bruto per maand €1.889,- tot €3.069,-)

Stichting Nedereind biedt (intra- en extramurale) ondersteuning aan mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB).

De functie

De groepsleider draagt zorg voor het begeleiden (jong)volwassenen en/of jeugdigen (16+) met een licht verstandelijke beperking die in een van de locaties van Nedereind in Nieuwegein of Utrecht wonen. Het doel van de zorgverlening is de jongvolwassene te begeleiden naar een zo groot mogelijke redzaamheid in de maatschappij. Hierbij wordt een appèl gedaan op de mogelijkheden van de jongeren en hen geleerd om hun (probleem)gedrag te reguleren en om te gaan met hun beperkingen. Er wordt in een rooster met wisseldiensten en met een bereikbaarheidsdienst gewerkt. Gemiddeld genomen is er eens in de drie weken sprake van een dienst in de weekenden.

Taken

• Adviseren en ondersteunen van klanten met een lichtverstandelijke beperking bij het zelfstandig vormgeven aan hun leven;
  • Begeleiden van groepsdynamische processen;
  • Helpen bij het zoeken naar een baan voor de klanten.

Kennis

• Relevante opleiding op HBO niveau (Social Work/SPH/MWD/SPV);
  • Kennis van en ervaring met mensen met een lichtverstandelijke beperking;
  • Kennis van gesprekstechnieken;
  • Beschikken over inzicht in groepsprocessen.

Je bent enthousisiast en je zoekt een uitdaging.

In het kader van de bereikbaarheidsdienst is het noodzakelijk om binnen 30 minuten reisafstand van de locaties te wonen.

Geïnteresseerden in deze functie kunnen contact opnemen met dhr. H. Eleveld;

e-mail: h.eleveld@stichtingnedereind.nl tel.: 030-6056923 / b.g.g. tel.: 06-44504503.

Solliciteren

Je kunt je motivatiebrief en je CV tot en met 15 september 2018 uitsluitend per e-mail richten aan het hierboven vermeld e-mailadres.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Barcelona-reis 3-7 september 2018

Op 3 september gaan 9 bewoners en 4 begeleiders vanuit Nedereind naar Barcelona. Per shuttle-bus wordt de reis aangevangen vanuit Nieuwegein om vervolgens vanuit Eindhoven de reis te vervolgen naar Barcelona. De wereldstad, o.a. bekend van de Sagrada Familia, de Ramblas en de plaatselijke FC, wordt voor het eerst door ons bezocht. Eerdere bezoeken werden afgelegd aan Parijs (2013) en Londen (2015). De bezoekjes die reeds gepland zijn betreffen die aan de bovenstaande genoemde locaties. We houden een ieder op de hoogte.

Sagradafamilia overview

fc barcelona club crest

Voetbaltoernooi G-Challenge 8 september 2018

Op 8 september is reeds het 10de G-Challenge toernooi in Utrecht, aan de Koningsweg. Een team van bewoners doet weer mee, onder de bezielende leiding van Arnoud.

Zie voor meer informatie de site van het toernooi. Als de uitslagen bekend zijn, dan worden ze weer geplaatst.

Gchallenge2