Assistent groepsleider

Er is een vacature speciaal voor studenten pedagogische wetenschappen

logo nedereind 8 copy3
voor de functie assistent groepsleider bij Nedereind (m/v)
voor 10 tot 30 uur per week

FWG 30 (bruto per maand €1.821,- tot €2.716,- excl. toeslagen)
Stichting Nedereind biedt (intra- en extramurale) ondersteuning aan mensen met een licht verstandelijke beperking.

De functie
De begeleider draagt zorg voor het begeleiden van de jongvolwassenen die op de boerderij wonen. Het doel van de zorgverlening is de jongvolwassene te begeleiden naar een zo groot mogelijke redzaamheid in de maatschappij. Hierbij wordt een appèl gedaan op de mogelijkheden van de jongeren en hen geleerd om te gaan met hun beperkingen die in Utrecht en Nieuwegein wonen.

Profiel
Je zoekt een uitdaging, enthousiast, flexibel, staat stevig in je schoenen, gebruikt humor en wil graag de handen uit de mouwen steken.

Geïnteresseerden in deze functie kunnen contact opnemen met dhr. H. Eleveld;
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel.: 030-6056923. Kijk ook op https://www.stichtingnedereind.nl. Solliciteren
Je kunt je motivatiebrief en je CV tot en met 24 juli 2021 per e-mail richten aan het hierboven vermeld e-mailadres.

Onze nieuwe orthopedagoog: Lidewij

Mijn naam is Lidewij en ik ben per 1 december met veel plezier begonnen als orthopedagoog bij Stichting Nedereind. Per 1 januari vervang ik Kimberley en neem ik haar taken over. Ik ben op maandag en donderdag werkzaam zijn op de locatie aan de Nedereindseweg 503. Op dinsdag en vrijdag ben ik werkzaam op de locatie aan de Nedereindseweg 402.

Ik heb mijn bachelor orthopedagogiek behaald aan de Rijksuniversiteit Groningen. Vervolgens heb ik aan de Universiteit Leiden de master forensische gezinspedagogiek mogen afronden. Voordat ik aan de slag ben gegaan als orthopedagoog bij Stichting Nedereind ben ik als orthopedagoog werkzaam geweest in Amsterdam bij een instantie voor begeleid wonen voor jongeren met autisme, LVB en/of gedragsproblematiek.

Ik vind het als orthopedagoog belangrijk om de mensen waar ik mee werk in hun kracht te zetten en ik werk graag oplossingsgericht. Ik kijk dan ook uit naar een positieve samenwerking met bewoners, het netwerk en mijn nieuwe collega's!

ZZP-productspecificatie

Verblijfsindicaties worden door het CIZ geïndiceerd in ZZP-producten. Nedereind levert verblijf op basis van de volgende ZZP-indicaties met en zonder behandeling/dagbesteding:

ZZP LVG klassen 1: Wonen met enige behandeling en begeleiding
  • gesprekken met je ouders
  • Elke week krijg je gemiddeld 12½ tot 15½ uur zorg.

ZZP LVG klassen 2: Wonen met behandeling en begeleiding

• gesprekken met je ouders
  • Elke week krijg je gemiddeld 17 tot 21 uur zorg.

ZZP LVG klassen 3: Wonen met intensieve behandeling en begeleiding, kleine groep

• gesprekken met je ouders
  • Elke week krijg je gemiddeld 22 tot 27 uur zorg.
ZZP VG klasse 2: wonen met begeleiding
ZZP VG klasse 3: Wonen met begeleiding en verzorging
  • Woonondersteuner voortdurend in de nabijheid.
  • De instelling die geen toelating heeft voor de functie behandeling, moet beschikken over een bedrijfsplan waarin de volgende onderwerpen vastgelegd zijn:
    • de samenwerkingsovereenkomst met een behandelaar.
  • Elke cliënt met een indicatie voor dagbesteding heeft recht op aanbod van werk, scholing op dagbesteding
ZZP VG klasse 4 Wonen met begeleiding en intensieve verzorging
  • Woonondersteuner voortdurend in de nabijheid.
    • de samenwerkingsovereenkomst met een behandelaar.
  • Indien cliënt verpleegkundige zorg nodig heeft, is deze deskundigheid beschikbaar.
ZZP VG klasse 6 Wonen met intensieve begeleiding, verzorging en gedragsregulering

• Indien de instelling geen toelating heeft voor de functie behandeling, moet deze beschikken over een bedrijfsplan waarin de volgende onderwerpen vastgelegd zijn:
    • de samenwerkingsovereenkomst met een behandelaar.
    • De AVG-arts en gedragsdeskundige/psycholoog is waar nodig zichtbaar betrokken bij het opstellen en evalueren van het zorgplan.
  • Behandelaar is eindverantwoordelijk voor zorgplan: AVG arts en gedragskundige/psycholoog(psychiatrisch) 7x24 uur bereikbaar.
  • Er wordt 7x24 uur ondersteuning geboden door gekwalificeerd personeel.
ZZP VG klasse 7 (Besloten) wonen met zeer intensieve begeleiding, verzorging en gedragsregulering
    • de samenwerkingsovereenkomst met een behandelaar.
  • Er wordt 7x24 uur ondersteuning geboden door gekwalificeerd personeel.